Laptop sleeve 11,6 inch kopen

De prachtige 11,6″ laptop is eindelijk binnen gekomen, nu wilt u deze natuurlijk ook beschermen in een 11,6″ laptop sleeve met een leuk design. De 11,6″ laptop sleeves van het merk Sleevy geven de nodige bescherming aan uw waardevolle laptop en zijn ook nog eens ontzettend populair vanwege de prachtige designs. Bij Sleevy heeft u keuze uit 300+ designs, hier moet toch wel een leuk design bij zitten?

De 11,6″ laptop sleeves met ritssluiting bevatten de meest uiteenlopende designs, zodat er voor iedereen wel een gewenst design op voorraad is om uit te kiezen. Zit uw design er niet bij, wij ontvangen altijd graag suggesties om het Sleevy assortiment op het gebied van designs uit te breiden.

Laptop sleeve 11,6 inch afmetingen

De 11,6″ laptop sleeves met ritssluiting hebben een binnenmaat van 30,5 cm breed en 23 cm lengte. Wij raden aan om uw laptop altijd even op te meten aangezien elke laptop een eigen afmeting heeft. Laptopfabrikanten bepalen voor elk laptopmodel de afmetingen door middel van het gekozen omhulsel/kast dat om het 11,6″ scherm zit. Hierdoor kan het incidenteel voorkomen dat een laptop beter past in een kleinere- of grotere laptop sleeve van Sleevy. 

laptop sleeve

Bij elk Sleevy product staat onder de tab ‘meer informatie’ de afmetingen, wij raden aan om deze altijd even te raadplegen. Indien u twijfelt over de juiste maat, graag ontvangen wij dan de afmetingen (LxBxH) van uw laptop.